Stratenmaker Vleuten Gezocht?

Van Laar Bestratingen voor al uw bestratings- en tuinprojecten

Ben je op zoek naar een stratenmaker in Vleuten? Wij zijn echte experts op het gebied van straatwerk. Al ruim 12 jaar helpen wij onze klanten met het realiseren van mooie tuinen, terrassen, opritten, parkeerplaatsen en nog veel meer.

Wij hebben een uitgebreide achtergrond in het leggen van verschillende soorten bestrating, van traditioneel tot modern. Met onze uitgebreide diensten kunnen we jou dus goed helpen.

Ontvang vandaag nog je gratis offerte!

Of stuur ons gerust een bericht

Kwaliteit van het werk.

Kwaliteit van het werk is natuurlijk één van de belangrijkste factoren je op let bij het kiezen van de juiste stratenmaker Vleuten. Bij Van Laar Bestratingen staat kwaliteit hoog in het vandaal.

Wij begrijpen dat een goed aangelegde bestrating een meerwaarde kan zijn voor de woning en ook bijdraagt aan het wooncomfort. Daarom werken wij uitsluitend met A-merken, afkomstig van top leveranciers.

Wij zorgen voor duurzame bestrating die jarenlang mooi blijft. Wij nemen geen genoeg met minder en streven naar perfectie bij elke project.

Diensten van Van Laar Bestratingen

Tuinaanleg Vleuten

Van Schets tot aanleg, we begeleiden je door het hele proces van tuinaanleg als stratenmaker Vleuten. We Luisteren naar jou wensen, voegen onze ervaring toe en maken een ontwerp dat jouw visie tot leven brengt. We kunnen zelfs samen naar de leverancier gaan om showtuinen te bekijken daar het juiste materiaal voor je tuin kiezen.

Herbestrating in Vleuten

Is je huidige bestrating gaan verzakken? Dan is herbestrating een geweldige manier om jou bestrating weer tot leven houden. Wij herbestraten in Vleuten zowel particulieren als bedrijven.

Herbestrating is een duurzame optie. Jouw tegels of straatstenen kunnen heel lang mee gaan en zijn meestal nog versleten en kunnen daarom nog jaren mee. En op deze manier bespaar je geld op het kopen van nieuwe tegels. Ben je toch opzoek naar nieuwe bestrating? Dan helpen wij daar jou graag bij.

Sierbestrating Vleuten

Wij zijn goed in het leggen van sierbestrating als stratenmaker Vleuten. We hebben ervaring met verschillende soorten stijlen en patronen en kunnen je helpen het perfecte ontwerp te kiezen dat past bij je voorkeuren en aansluit op het woning.

Grondwerkzaamheden in Vleuten

Grondwerkzaamheden vormen de basis van elke succesvol bestratingsproject zoals het aanleggen van een tuin, oprit of terras als stratenmaker Vleuten. Denk hierbij aan het voorbereiden van de ondergrond, het aanleggen van drainage en andere gerelateerde taken. Wij zorgen voor een goede basis om problemen van jouw tuin, terras, oprit en overig straatwerk in de toekomst te voorkomen.

Uitgebreide dienstverlening als Stratenmaker Vleuten

Tuin bestrating

Parkeerplaats bestrating

Voegen dichten

Ophoogzand aantrillen

Terras aanleg

Herbestrating

Regenwater afvoeren

Afstrijken invoegen

Egaliseren

Plein bestrating

Obstakels verwijderen

Fundering aanleggen

Straat bestrating

Herstellen

Grondwerk

Sleuven graven

Oprit bestrating

Waterafvoer verbeteren

Afwatering installatie

Drainage aanleggen

Pad bestrating

Aansluiten stenen

Verharding aanbrengen

Terrein nivelleren

Referenties en klanttevredenheid.

Als je op zoek bent naar een Stratenmaker in Vleuten dan vind je het natuurlijk belangrijk wat eerdere klanten te zeggen hebben over Van Laar Bestratingen. Hieronder vind je één van de vele recensies die wij verzameld hebben over de afgelopen 12 jaar.

We hebben onze nieuwe woning in Utrecht gekocht met een kale tuin en wilden graag een mooie tuinaanleg. Van Laar Bestratingen heeft ons fantastisch geholpen met het ontwerp en de uitvoering. Erwin is een echte professionele stratenmaker Vleuten, en het team was erg vriendelijk en professioneel, en hielden ons constant op de hoogte van de voortgang. We zijn erg blij met het eindresultaat en zouden dit bedrijf zeker aanbevelen voor tuinaanleg in Vleuten

Anneke de Vries

We wilden onze buitenruimte omtoveren tot een prachtige tuin en hebben daarvoor verschillende bedrijven benaderd, maar kwamen uiteindelijk uit bij van laar bestratingen. We zijn enorm tevreden over het resultaat en de professionele aanpak van het team. Vanaf het begin tot het einde van het project was alles tot in de puntjes verzorgd. Echt een top stratenmaker Vleuten! Bedankt voor de geweldige tuinaanleg!

Daan van der Meer

Ik heb dit bedrijf ingeschakeld voor de tuinaanleg bij mijn nieuwe huis in Vleuten en ik ben ontzettend blij met het resultaat. Erwin en ze team waren erg vriendelijk en deskundig en ze hielden rekening met al mijn wensen en eisen. De nieuwe tuin is nu een plek waar ik graag tijd doorbreng en ik raad dit bedrijf zeker aan!

Sophie Jansen

Bekijk onze recente projecten in Vleuten voor inspiratie:

Ontvang vandaag nog je gratis offerte!

Of stuur ons gerust een bericht

Kosten stratenmaker Vleuten

Elk project is anders en daarom kunnen de kosten variëren denk hierbij aan verschillende materialen, grote van de oppervlakte en de omvang van het werk. Bij Van Laar Bestratingen bieden bij concurrerende prijzen aan voor onze diensten.
Wij begrijpen dat je een goed inzicht wilt hebben in de kosten voordat we aan jou project beginnen.

 

Wij bieden een gedetailleerde offerte op maat aan waarin alles kostenposten overzichtelijk zijn.
Op deze manier weet je precies waar je aan toe bent en zo kom je niet te staan voor onaangename verassingen.
Begin vandaag met het venieuwen van jouw straatwerk.

stratenmaker vleuten

Garantie en verzekering

Wij zijn ervan overtuigd dat we uitstekkende goed werk leveren als Stratenmaker Vleuten. Daarom bieden wij garantie op al ons straatwerk. Mocht er toch iets misgaan met de bestrating? Dan zorgen wij ervoor dat de problemen zo snel mogelijk en vakkundig worden opgelost. Daarnaast zijn wij ook verzekerd tegen schade die tijdens de werkzaamheden kunnen ontstaan.

Aanpak en proces

We beginnen met een persoonlijk gesprek waar we jouw wensen en behoefte bespreken. Vervolgens stellen we een gedetailleerd plan op, inclusief een gratis offerte, zodat je precies weet wat je van ons kan verwachten.

Tijdens het project houden we jou op de hoogte van de voortgang en zijn altijd bereikbaar voor eventuele vragen of aanpassingen indien nodig. Wij werken nauwkeuring en efficiënt en zorgen voor zo min mogelijk overlast voor jou en jouw omgeving.

Beschikbaarheid en Planning.

Bij het kiezen van een stratenmaker in Vleuten wil je natuurlijk weten wanneer wij beschikbaar zijn, zodat we kunnen beginnen aan jouw project. Bij Van Laar Bestratingen begrijpen we dat je graag wilt dat het zo snel mogelijk klaar is, en daarom streven we ernaar om aan die verwachting te voldoen.

We begrijpen dat je graag wilt weten wanneer we beschikbaar zijn om aan jouw project te beginnen. Onze beschikbaarheid hangt af van de projecten die nog openstaan in onze planning. We streven ernaar om zo snel mogelijk aan jouw wensen te voldoen en jouw bestratingsdroom werkelijkheid te maken. Neem vandaag nog contact met ons op door het onderstaande formulier in te vullen, een bericht via WhatsApp te sturen of ons te bellen voor een gratis offerte.

Ontvang vandaag nog je gratis offerte!

Of stuur ons gerust een bericht

Als stratenmaker Vleuten staan wij klaar om u te helpen bij uw bestratingsproject in Vleuten. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.