Geen Klus is Ons te Gek: Laat Ons Alles voor U Regelen, van Begin tot Einde!

Wij zijn uw betrouwbare partner voor alle klussen, groot of klein.

Met onze ruime ervaring en persoonlijke aanpak zorgen we ervoor dat uw project vlekkeloos verloopt. Van het eerste telefoontje tot de laatste afwerking, wij zijn er om u te ontzorgen.

Ontvang vandaag nog je gratis offerte!

Of stuur ons gerust een bericht

Met meer dan 7 jaar ervaring, is geen project ons te gek!

Onze portfolio telt meer dan 457+ succesvol afgeronde projecten

Standaard garantie op ons werk, een teken van onze kwaliteitsbelofte!

Broeders Klusbedrijf: Uw Partner in Verbouwingen

Met jarenlange ervaring in huis- en tuinverbouwingen, staan wij garant voor vakkundigheid en betrouwbaarheid.

Waarom Broeders Klusbedrijf? Omdat wij succesvolle afronding van talloze projecten hebben, variërend van renovaties tot nieuwbouw. Onze professionele aanpak staat voor betrouwbaarheid, nauwkeurigheid en vakmanschap.

Stucwerk

Laat ons stucwerk uw ruimtes tot leven brengen. Van concept tot perfectie, wij staan voor u klaar.

Schilderwerk

Ons schilderwerk omvat zowel binnen als buitenschilderwerk voor het verfraaien van huizen, kantoren en andere gebouwen.

Behangen

Ons behangwerk brengt karakter en stijl in uw Woning. Met oog voor detail en vakmanschap realiseren wij uw gewenste look.

Laminaat leggen

Onze laminaat legservice transformeert uw vloeren in een handomdraai. Met precisie en vakmanschap leggen wij uw laminaat voor een duurzame en stijlvolle afwerking.

Klussen in & om het huis

Geen klus is ons te groot, van klein tot groot. Of het nu gaat om reparaties, montage of onderhoud, wij klaren elke klus in huis met vakmanschap en precisie.

Timmer werkzaamheden

Ons timmerwerk omvat maatwerk meubels, deur en raaminstallatie, vloerlegging en andere houtbewerkingen.

Onze afgeleverde projecten spreken voor zich!

Lees wat onze klanten te zeggen hebben over hun ervaringen

Broeders Klusbedrijf heeft mijn casco huis omgetoverd tot een droomwoning! Gewoonweg fantastisch. Een absolute aanrader voor iedereen die op zoek is naar kwaliteit en vakmanschap. Bedankt voor het realiseren van mijn ideale thuis!

Anneke de Vries

Broeders Klusbedrijf is gewoonweg fantastisch! Van stucwerk tot elektra ze kunnen team alles. Ze leveren topkwaliteit en zijn ook nog eens professioneel. Onze huis is eindelijk onze droomplek. Een absolute aanrader voor iedereen die op zoek is naar hoogwaardige klusdiensten. Nogmaals bedankt jongens

Daan van der Meer

Broeders Klusbedrijf heeft ons huis omgetoverd tot een waar paradijsje! geen een klus was te groot klus.
Ze leveren topkwaliteit en werken ook nog eens snel en professioneel.  Een absolute aanrader!

Sophie Jansen

Broeders Klusbedrijf staat voor u klaar

Expertise: Met jarenlange ervaring in de branche bieden wij een hoog niveau van expertise in zowel elke verbouwing, waardoor wij in staat zijn om projecten van elke omvang en complexiteit aan te pakken.

Persoonlijke Benadering: Wij nemen de tijd om de wensen en behoeften van onze klanten te begrijpen, en bieden persoonlijk advies om hun project optimaal in te richten.

Kwaliteit en Duurzaamheid: We gebruiken enkel hoogwaardige en duurzame materialen, waardoor onze projecten langdurig meegaan en onze klanten jarenlang van hun investering kunnen genieten.

 

Transparante Communicatie: Onze communicatie is altijd helder en eerlijk. Wij houden onze klanten op de hoogte tijdens elke fase van het project, zodat er geen verrassingen zijn.

 

Betaalbare Prijzen: Ondanks onze hoge standaarden in service en kwaliteit, hanteren wij eerlijke en concurrerende prijzen om waarde te bieden voor uw geld.

Tevreden Klanten: Onze positieve klantbeoordelingen en succesvolle projecten getuigen van onze betrouwbaarheid en tevredenheidsgarantie. Wij streven naar 100% klanttevredenheid in al ons werk.

Heeft u interesse in onze diensten of wilt u graag eens kennismaken? Neem gerust contact op voor een vrijblijvende afspraak.

Of stuur ons gerust een bericht