Deskundige Tuinaanleg door Van Laar: Waar Natuur en Design Samenkomen

Droomt u van een tuin die zowel functioneel als adembenemend is?

Zeg vaarwel tegen de frustratie van een verwaarloosde tuin. Bij Van Laar Bestratingen transformeren we uw tuin tot een toonbeeld van puur vakmanschap en verfijnde stijl.

Wij bieden een doordacht tuinontwerp dat precies aan uw wensen voldoet. Laat ons vandaag nog uw droomtuin tot leven brengen en geniet van een buitenruimte die u met trots aan anderen toont.

Ontvang vandaag nog je gratis offerte!

Of stuur ons gerust een bericht

Met meer dan 12 jaar ervaring, zijn we ware meesters in straatwerk

Onze portfolio telt meer dan 650+ succesvol afgeronde projecten

Standaard garantie op ons werk, een teken van onze kwaliteitsbelofte!

Van Laar: Meester in Tuinaanleg

Wij zijn niet zomaar tuinaanleggers; wij zijn kunstenaars die buitenruimtes omtoveren tot meesterwerken. Met 12 jaar ervaring en meer dan 650 succesvolle projecten op onze naam, staan wij voor vakmanschap, creativiteit en duurzaamheid.

Onze passie voor perfectie en het gebruik van hoogwaardige materialen vormen de basis van elke tuin die wij creëren. Wij luisteren aandachtig naar uw visie, bieden unieke ontwerpen aan en garanderen uw tevredenheid. Samen transformeren we uw buitenruimte tot iets prachtigs.

Tuinaanleg

Wij brengen (droom)tuinen tot leven voor zowel bedrijven als particulieren. Met onze jarenlange expertise begeleiden we uw project van concept tot voltooiing.

Tuinrenovatie

Door uw tuin te renoveren, kunt u uw oude tuin omvormen tot de droomtuin die u altijd al wilde hebben.

Overkapping & Schutting

Creëer meer leefruimte met een stijlvolle overkapping, of kies voor meer privacy met een vakkundig geplaatste schutting

Sierbestrating

Voltooi uw droomtuin met hoogwaardige bestrating, vakkundig gelegd en naadloos geïntegreerd in uw tuinontwerp.

Outdoor verlichting

Breng uw tuin tot leven, zelfs na zonsondergang, met onze professionele outdoor verlichtingsoplossingen.

Ecologisch tuintonwerp

Ecologisch tuinontwerp bij Van Laar: duurzaam, inheems en waterbesparend voor een groene buitenruimte

Onze afgeleverde projecten spreken voor zich!

Lees wat onze klanten te zeggen hebben over hun ervaringen

We hebben onze nieuwe woning in Utrecht gekocht met een kale tuin en wilden graag een mooie tuinaanleg. Van Laar Bestratingen heeft ons fantastisch geholpen met het ontwerp en de uitvoering. Erwin is een echte professionele stratenmaker Utrecht, en het team was erg vriendelijk en professioneel, en hielden ons constant op de hoogte van de voortgang. We zijn erg blij met het eindresultaat en zouden dit bedrijf zeker aanbevelen voor tuinaanleg in Utrecht!

Anneke de Vries

We wilden onze buitenruimte omtoveren tot een prachtige tuin en hebben daarvoor verschillende bedrijven benaderd, maar kwamen uiteindelijk uit bij van laar bestratingen. We zijn enorm tevreden over het resultaat en de professionele aanpak van het team. Vanaf het begin tot het einde van het project was alles tot in de puntjes verzorgd. Echt een top stratenmaker uit Utrecht! Bedankt voor de geweldige tuinaanleg!

Daan van der Meer

Ik heb dit bedrijf ingeschakeld voor de tuinaanleg bij mijn nieuwe huis in Utrecht en ik ben ontzettend blij met het resultaat. Erwin en ze team waren erg vriendelijk en deskundig en ze hielden rekening met al mijn wensen en eisen. De nieuwe tuin is nu een plek waar ik graag tijd doorbreng en ik raad dit bedrijf zeker aan!

Sophie Jansen

Uw Tuin, Onze Expertise: De Unieke Voordelen van Van Laar Bestratingen

Expertise: Met jarenlange ervaring in de branche bieden wij een hoog niveau van expertise in zowel tuinaanleg als bestrating, waardoor wij in staat zijn om projecten van elke omvang en complexiteit aan te pakken.

Persoonlijke Benadering: Wij nemen de tijd om de wensen en behoeften van onze klanten te begrijpen, en bieden persoonlijk advies om hun tuin optimaal in te richten.

Kwaliteit en Duurzaamheid: Wij gebruiken alleen hoogwaardige en duurzame materialen om ervoor te zorgen dat onze projecten de tand des tijds doorstaan, en onze klanten jarenlang van hun tuin kunnen genieten.

 

Transparante Communicatie: Onze communicatie is altijd helder en eerlijk. Wij houden onze klanten op de hoogte tijdens elke fase van het project, zodat er geen verrassingen zijn.

 

Betaalbare Prijzen: Ondanks onze hoge standaarden in service en kwaliteit, hanteren wij eerlijke en concurrerende prijzen om waarde te bieden voor uw geld.

Tevreden Klanten: Onze positieve klantbeoordelingen en succesvolle projecten getuigen van onze betrouwbaarheid en tevredenheidsgarantie. Wij streven naar 100% klanttevredenheid in al ons werk.

Heeft u interesse in onze diensten of wilt u graag eens kennismaken? Neem gerust contact op voor een vrijblijvende afspraak.

Of stuur ons gerust een bericht